Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
vybusna uvařila 17. 1. 2010 19:26 Gnocchi s roštenkami v italské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 17. 1. 2010 19:26 Gnocchi s roštenkami v italské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 17. 1. 2010 19:26 Gnocchi s roštenkami v italské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu
Jak se slaví masopust: Na Tučný čtvrtek patří jitrnice, na neděli polévka gerštl a v úterý se smaží koblihy a boží milosti
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít