Gnocchi s roštenkami v italské omáčce

Hovězí maso Doba přípravy: 1 hod + priprava 19 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 1 hod + priprava 19 názorů

Suroviny 4 porcie

750 g hovězího masa na roštěnky
plechovka krájených konzervovaných rajčat
velká cibule
5 stroužků česneku
2 velké stonky řapíkatého celeru
1 lžíce rajčatového protlaku
2 dcl červeného vína
2 ks mrkve
kapary

Postup přípravy receptu

  1. Hovadzie rostenky nasolime a nakorenime, obalime v polohrubej muke, opecieme na rozpalenom oleji a odlozime na teple miesto. Cibulu pokrajame na hrubsie kusy, mrkvu na kolieska a zeler na male kusky.

  2. Na oleji poprazime cibulu, mrkvu a zeler, pridame paradajkovy pretlak, ktory vmiesame do zakladu, nakoniec vlejeme pokrajane paradajky aj s nalevom.

  3. Do omacky vlozime rostenky, podla potreby nariedime cervenym vinom a bujonom. Ked budu rostenky makke, do omacky prelisujeme cesnak a primiesame kapari.

Poznámka od kuchařky

moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Komentáře k receptu Gnocchi s roštenkami v italské omáčce

  • Nadja Nadja

    :-? Proč "Gnocchi s roštenkami v italské omáčce", když noky (gnocchi) se v surovinách ani v postupu vůbec neobjevily? :-?

    Odpovědět

  • vybusna vybusna (autorka receptu)

    ivana79.....svate slova dievca zlate...svate...:-D:yes: ako si ma potesila :-D

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Vybusna,krásne fotky,spomeň si na to koložvárske zelí:-DA recept presne pre mňa:yes:Bodík dávam už popredu,to musí byť dobrota:-p

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    vybusna, super, to je pro mého otce jak dárek :-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • bara.it bara.it

    Tak tohle je moje krevni skupina. Mnam:yes:9:yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen (moderátorka)

    :-DU tvých "nepovedených" fotek mám dojem, že by stačilo natáhnout ruku a můžu gnocchi ochutnat nebo ti aspoň z maska sezobnout bobulku kapari:-).........jsou krásné a živé!:yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Výbušná, tohle se opravdu povedlo (nakonec jako všechny tebou zveřejněné recepty). Prostě ukládám v "oblíbené k vyzkoušení" a už se na to vyzkoušení těším...
    A k tomu focení - já sice ze zvyku fotím s bleskem (neumím to nastavit bez něj), ale můj syn (fotograf) jen kroutí očima, fotky s bleskem zásadně neuznává... nějaká profesionální deformace...;-):-D:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Už mám uloženo a určitě vyzkouším:yes: a fotky se mi líbí moc:yes: +

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Někdy vůbec nevadí, když blesk nefunguje. Vypadá to dobře;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka (moderátorka)

    Krásny, doslova nádherný receptík, to isté fotky...niekto sa pri tebe má...
    +

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Recept už mám uložený a fotky jsou krásné.:yes::-K:yes::yes:

    Odpovědět

  • Aneta Aneta

    To vypadá moc pěkně.ukládám:yes::-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna (autorka receptu)

    som si vsimla maris, ze u vas ficia kapary...som si davala do rozsireneho vyhladavaca ongrediencie a skoro vsetky kapary kt. su tu su od teba;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Asi jsem měla potřebu Ti to říct dvakrát:-8:-K:-D už to ale nemůžu smazat:-(

    Odpovědět

  • zizala zizala (moderátorka)

    Krása:-p

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: gnocchi italské recepty gnocchi recept italské noky italské noky recept gnocchi recepty italské gnochi omáčka na gnocchi kapari co to je italské omáčky omáčky na gnocchi recept noky recept italsky recepty gnocchi recepty italske kapari omáčka gnocchi omáčka recept na gnocchi kapari noky italské italské recepty online