Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi s roštenkami v italské omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 4 porcie

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 207 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny170,98 g
Tuky10,12 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 450 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovadzie rostenky nasolime a nakorenime, obalime v polohrubej muke, opecieme na rozpalenom oleji a odlozime na teple miesto. Cibulu pokrajame na hrubsie kusy, mrkvu na kolieska a zeler na male kusky. Krok 2: Na oleji poprazime cibulu, mrkvu a zeler, pridame paradajkovy pretlak, ktory vmiesame do zakladu, nakoniec vlejeme pokrajane paradajky aj s nalevom. Krok 3: Do omacky vlozime rostenky, podla potreby nariedime cervenym vinom a bujonom. Ked budu rostenky makke, do omacky prelisujeme cesnak a primiesame kapari.

Zveřejněno 17. 1. 2010

Poznámka autorky vybusna

moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi s roštenkami v italské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NLwL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi s roštenkami v italské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NLwL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

:-? Proč "Gnocchi s roštenkami v italské omáčce", když noky (gnocchi) se v surovinách ani v postupu vůbec neobjevily? :-?

ivana79.....svate slova dievca zlate...svate...:-D:yes: ako si ma potesila :-D

Vybusna,krásne fotky,spomeň si na to koložvárske zelí:-DA recept presne pre mňa:yes:Bodík dávam už popredu,to musí byť dobrota:-p

vybusna, super, to je pro mého otce jak dárek :-p:yes::yes:

Tak tohle je moje krevni skupina. Mnam:yes:9:yes:

:-DU tvých "nepovedených" fotek mám dojem, že by stačilo natáhnout ruku a můžu gnocchi ochutnat nebo ti aspoň z maska sezobnout bobulku kapari:-).........jsou krásné a živé!:yes:

Výbušná, tohle se opravdu povedlo (nakonec jako všechny tebou zveřejněné recepty). Prostě ukládám v "oblíbené k vyzkoušení" a už se na to vyzkoušení těším...
A k tomu focení - já sice ze zvyku fotím s bleskem (neumím to nastavit bez něj), ale můj syn (fotograf) jen kroutí očima, fotky s bleskem zásadně neuznává... nějaká profesionální deformace...;-):-D:yes:

Už mám uloženo a určitě vyzkouším:yes: a fotky se mi líbí moc:yes: +

Někdy vůbec nevadí, když blesk nefunguje. Vypadá to dobře;-)

Krásny, doslova nádherný receptík, to isté fotky...niekto sa pri tebe má...
+

Recept už mám uložený a fotky jsou krásné.:yes::-K:yes::yes:

To vypadá moc pěkně.ukládám:yes::-p

som si vsimla maris, ze u vas ficia kapary...som si davala do rozsireneho vyhladavaca ongrediencie a skoro vsetky kapary kt. su tu su od teba;-)

Asi jsem měla potřebu Ti to říct dvakrát:-8:-K:-D už to ale nemůžu smazat:-(

Krása:-p

Načíst další komentáře (4)

Tématické fráze:
gnocchi, italské recepty, gnocchi recept, italské noky, italské noky recept, gnocchi recepty, italské gnochi, omáčka na gnocchi, kapari co to je, italské omáčky, omáčky na gnocchi recept, noky recept italsky, recepty gnocchi, recepty italske, kapari omáčka, gnocchi omáčka, recept na gnocchi, kapari, noky italské, italské recepty online

Suroviny:
maso hovězí, rajče sterilované, cibule, česnek, celer řapíkatý, protlak rajčatový, víno červené, mrkev, kapary

Přidat fotografie receptu