KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Farářská polévka s vaječnými nočky voní čerstvou zeleninou a kmínem a chutná fantasticky