Jednoduchá pudinková buchta je úžasně nadýchaná, voní vanilkou a při jejím pečení se obejdete i bez mouky
Jánošík – bramborák jinak: Efektní bramborovou placku s volským okem uprostřed si připravte podle videoreceptu
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 4. 2016 12:57 Grilovací klobása zapečená v červeném zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Barevný salát z pekingského zelí: Hotový je za pár minut, základem jsou čerstvé ingredience a na talíři ho osvěží neobvyklé ozdoby
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze
Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar