Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Danca uvařila 30. 8. 2014 16:34 Grilované flambované broskve s limetkovou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 30. 8. 2014 16:33 Grilované flambované broskve s limetkovou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka
Jak nejlépe opéct brambory? Aby byly krásně křupavé a nadýchané, je potřeba správný typ brambor a vhodný tuk