Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
eva hubova uvařila 19. 5. 2010 21:03 Heiße Lemonade (horké pití z Rakouska proti nachlazení) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá
Pět kroků k dokonalé houbové smaženici: Báječná je z hříbků i z lišek, houby se musí dostatečně podusit a vejce je lepší prošlehat
27 foto Kinder Surprise: Čokoládové vajíčko mělo upadnout v zapomnění, místo toho láme rekordy a vydělává peníze svým konzumentům