uvařila 18. 8. 2014 11:24
Bílek je hezky pevný,žloutek je tekutý.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 8. 2014 11:24
Bílek je hezky pevný,žloutek je tekutý.
uvařila 18. 8. 2014 11:24
Vařečku protáhneme oušky v sáčku, sáček vložíme do vroucí vody a slabým varem vaříme 4-5 minut.Sáček opatrně vyjmeme,rozstřihneme a vejce přemístíme na talíř.
uvařila 18. 8. 2014 11:24
Suroviny nakrájíme nadroboučko.Do vymazaného sáčku dáme bylinky,1/2 nakrájených surovin a vyklepneme vejce.Okořeníme,dáme druhou 1/2surovin a sáček zauzlíkujeme
uvařila 18. 8. 2014 11:23
Detail na řezu
uvařila 18. 8. 2014 11:23
"Hemenex"bez smažení
uvařila 18. 8. 2014 11:23
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky
Meloun jako super potravina: Posiluje imunitu, chrání kůži a pomáhá hubnout!
Jak připravit pečivo do velikonoční nádivky? Dokonalý výsledek zaručí osmahnutí a správné dochucení