Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Nadja uvařila 12. 10. 2010 22:21 Houby ve slaném nálevu podle Marty 0 0 Zobrazit detail houby ve slaném nálevu Okomentovat
Nadja uvařila 12. 10. 2010 22:21 Houby ve slaném nálevu podle Marty 0 0 Zobrazit detail špičníky a hřiby Okomentovat
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Miláček žen Jean-Paul Belmondo nebyl v jídle vybíravý. Miloval bramborovou kaši a rád si dopřával i obyčejné pečené kuře