Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Marie Svarcova uvařila 19. 4. 2020 08:58 Hovězí kližka po burgundsku z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 4. 2020 08:58 Hovězí kližka po burgundsku z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 4. 2020 08:58 Hovězí kližka po burgundsku z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Vítěz Pohlreichova souboje restaurací Petr Kunc ze Salabky: Jsem perfekcionista a workoholik, do soutěže jsme šli vyhrát!
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari