Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Josef Lerch uvařil 24. 12. 2014 15:52 Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“ Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Angelina Jolie miluje indický palak, tedy špenát se sýrem paneer, ale dopřeje si i jednoduše připravené filé z tresky
Jak na falešný medovník? Pro přípravu božského dezertu stačí jen tři suroviny. Zvládnete to za 5 minut!