uvařila 4. 4. 2013 19:00
Měkké maso vyjmeme,odstraníme nitě a nakrájíme na plátky.Šťávu dochutíme a podáváme s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 4. 2013 19:00
Měkké maso vyjmeme,odstraníme nitě a nakrájíme na plátky.Šťávu dochutíme a podáváme s rýží
uvařila 4. 4. 2013 18:59
Slaninu s cibulí orestujeme a roládu zatáhneme.Olej z alobalu spláchneme do hrníčku,přidáme do hrnce,dáme bujon a 30min.dusíme
uvařila 4. 4. 2013 18:59
Zavineme do rolády,v alobalu obalíme olejem ,zavineme,utěsníme a dáme do lendice
uvařila 4. 4. 2013 18:59
Maso rozřízneme,plát rozklepeme,okořeníme a naplníme
uvařila 4. 4. 2013 18:59
část použitých surovin
uvařila 4. 4. 2013 18:58
uvařila 4. 4. 2013 18:58
Detail šťávy a masa na řezu
uvařila 4. 4. 2013 18:58
Hovězí roláda s křeníkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti