Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Colombo65 uvařil 23. 3. 2010 17:11 Hovězí roštěná ve špekové omáčce 0 0 Zobrazit detail Hovězí roštěná ve špekové omáčce Okomentovat
Colombo65 uvařil 23. 3. 2010 17:11 Hovězí roštěná ve špekové omáčce 0 0 Zobrazit detail Hovězí roštěná ve špekové omáčce Okomentovat
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Retro okénko: Perníčky ruměnky s voňavou polevou obsahují máslo a rum, jsou krásně měkké a nadýchané, na přípravu snadné
Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi