Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Drahos z kamene uvařil 26. 11. 2015 11:21 Hovězí steak a houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 26. 11. 2015 11:21 Hovězí steak a houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 26. 11. 2015 11:21 Hovězí steak a houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Jak uvařit poctivý zeleninový vývar? Zeleninu předem osmažte na másle, s bylinkami to nepřehánějte a čirý bude vývar díky rajčeti