Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Drahos z kamene uvařil 26. 11. 2015 11:21 Hovězí steak a houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 26. 11. 2015 11:21 Hovězí steak a houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 26. 11. 2015 11:21 Hovězí steak a houbová omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka