Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
Anna Kocikova uvařila 21. 7. 2017 18:18 Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 7. 2017 18:18 Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 7. 2017 18:18 Hovězí uzený jazyk s jablkovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit