Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Eliza uvařila 13. 8. 2013 17:50 Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 8. 2013 17:50 Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 8. 2013 17:49 Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Daniela z Hell's Kitchen ujíždí na tataráku a bojí se cukrařiny: Vlastní restauraci bych nechtěla, vzala by mi moji lásku, říká