Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Eliza uvařila 13. 8. 2013 17:50 Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 8. 2013 17:50 Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 8. 2013 17:49 Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Levné polévky pro každý všední den: Rychlá miliónová, voňavá česnečka a bramboračka, vydatná zelná i levná polévka z hlívy