Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Marcel1982 uvařil 18. 2. 2025 15:58 Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Janetjones uvařila 5. 7. 2017 12:26 Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Janetjones uvařila 5. 7. 2017 12:26 Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem 0 0 Zobrazit detail hrachova kase s volskym okem, parkem a uzenym Okomentovat
Holka u plotny radí: Mrkvová bábovka je neskutečně vláčná, snadno se připravuje a celá vyjde jen na 42 Kč
Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře