Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
1974andrea uvařila 29. 9. 2015 16:02 Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 29. 9. 2015 16:02 Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře
Celestýnské a fritátové nudle jako parádní doplněk nejen do vývaru. Tyhle vylepšené palačinky si zamiluje každý