Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Těstoviny 7 názorů

Suroviny

1 čerstvý hřib
4 ks sušených rajčat naložených v oleji
100 ml smetany
1 PL nastrouhaného Parmazánu
1 žloutek
čerstvá bazalka
kousek másla
sůl
jakékoliv těstoviny uvařené al dente
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Houbu nakrájíme na plátky a orestujeme na kousku másla, osolíme a přidáme pokrájená rajčata.

  2. Promícháme a zalijeme smetanou. Necháme trochu zredukovat, vsypeme nastrouhaný parmazán, podle potřeby dosolíme a necháme rozpustit.

  3. Odstavíme a vmícháme bazalku a rychle žloutek spolu s uvařenými těstovinami a asi 1-2PL vody, ve které se těstoviny vařily. Už se nesmí těstoviny dále vařit, ihned podáváme.

Poznámka

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 278 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny

Tématické fráze: těstoviny se sušenými rajčaty cinske nudle se susenyma rajcatama a prosciuttem těstoviny s hříbkovou omáčkou hříbková omáčka se syrem rájcatova omáčka na těstoviny s zampiony a sušenými rajčaty, hříbková omáčka k těstovinám hříbková omáčka videorecept hříbková omáčka s těstovinami italská hříbková omáíčka omacka z susenimy houby omáčky na těstoviny omáčky k těstovinám s rajčaty těstoviny se sušenými rajčaty recept hriby se sušenými rajčaty hřibková omáčka se sušenými rajčaty omáčka ze sušenými hřiby na špagety fusilloni z brokolici hříbková-smetanová omáčka s parmazánem recept hříbková omáčka

Zapomněl/a jsem heslo