Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Fialka_HS uvařila 4. 10. 2019 11:42 Hrníčková mandlovo-ořechová bábovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fialka_HS uvařila 4. 10. 2019 11:42 Hrníčková mandlovo-ořechová bábovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fialka_HS uvařila 4. 10. 2019 11:42 Hrníčková mandlovo-ořechová bábovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Knedlík ve vajíčku je skvělou příležitostí, jak využít zbytky. Stačí jen tři ingredience a pár užitečných rad na vylepšení