Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
1974andrea uvařila 11. 9. 2012 12:30 Hrušky na karamelizované cibuli s nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 11. 9. 2012 12:30 Hrušky na karamelizované cibuli s nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 11. 9. 2012 12:30 Hrušky na karamelizované cibuli s nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nápadů, jak využít těstoviny, které zbyly: Skvěle chutnají zapečené se sýrem i uzeným. Hodí se do salátu i do polévky