KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
Marie Svarcova uvařila 18. 5. 2025 06:35 Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 5. 2025 06:35 Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fleky se zelím jsou rychlé a levné. Křehké měkké zelí plné šťávy a kousek opečené uzeniny dají těstovinám výraznou chuť