Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Petra Dvor. uvařila 15. 9. 2020 11:07 Jablečný koláč se skořicovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 11. 2016 18:40 Jablečný koláč se skořicovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 11. 2016 18:39 Jablečný koláč se skořicovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 11. 2016 18:39 Jablečný koláč se skořicovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 11. 2016 18:38 Jablečný koláč se skořicovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl