Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
recepty73 uvařil 24. 2. 2018 18:23 Jablka plněná zelnou směsí - příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 24. 2. 2018 18:23 Jablka plněná zelnou směsí - příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 24. 2. 2018 18:23 Jablka plněná zelnou směsí - příloha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro rajčatový salát: Potřebujeme krásně vyzrálé plody, dobře ochucenou zálivku z oleje a octa, navrch pak jemně nakrájenou cibulku