Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
RubyRom uvařila 14. 3. 2021 12:51 Jablková buchta s podmáslím bez tuku 0 0 Zobrazit detail Buchta s jablky a podmáslím bez tuku Okomentovat
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí
14 nejmodernějších funkcí lednic: Bez vaší námahy zničí bakterie, zajistí čerstvou zeleninu nebo přehrají film