Jablková buchta s podmáslím bez tuku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 135 kJ / 4 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,38 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 34,05 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 946,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do těsta můžeme přidat rozinky, ořechy, sušené brusinky, mandle...dle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 19 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 19 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 8 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 8 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 8 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 8 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 9 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 9 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, vejce, podmáslí, soda jedlá, jablko
Jablková buchta s podmáslím bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QP07
0 názorů