Jablková buchta s podmáslím bez tuku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 135 kJ / 4 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,38 g |
Tuky | 27,35 g |
Vláknina | 34,05 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 946,45 g |
Postup přípravy
Pak přidáme vajíčko a promícháme. Krok 2: Mouku prosejeme do mísy a přidáme, cukr, vanilkový cukr a oloupaná nastrouhaná jablka.
Podmáslí vlijeme do mísy s moukou a vše dobře promícháme. Vlijeme do menšího pekáče vyloženého pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 st. Teplotu snížíme na 180 st. a pečeme asi 40 minut, vyzkoušíme špejlí, zda se těsto nelepí a popř. ještě chvíli pečeme.
Zveřejněno 14. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková buchta s podmáslím bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QP07
Moje poznámka
Jablková buchta s podmáslím bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QP07
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 14 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 9 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 16 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
vejce,
podmáslí,
soda jedlá,
jablko
Komentáře (1)