Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Amatérská pekařka válcuje internet. Její recept na jemné máslové košíčky chce každý, postup je snadný
Velmi efektní cikánské cukroví: Křehké kousky s výraznou ořechovou náplní chutnají božsky a zvládne je i začátečník
lusinda uvařila 19. 1. 2010 11:48 Jablkovec s makovým mramorováním 0 0 Zobrazit detail Polito polevami Okomentovat
lusinda uvařila 19. 1. 2010 11:48 Jablkovec s makovým mramorováním 0 0 Zobrazit detail Už jen ta kávička chybí Okomentovat
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem