Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
mariana. uvařila 12. 7. 2013 17:52 Jahodovo-třešňová bomba s tvarohovo-jogurtovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 12. 7. 2013 17:52 Jahodovo-třešňová bomba s tvarohovo-jogurtovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 12. 7. 2013 17:52 Jahodovo-třešňová bomba s tvarohovo-jogurtovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí