Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
1974andrea uvařila 20. 10. 2015 18:43 Japchae - korejské nudle se zeleninou, houbami a krůtím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 20. 10. 2015 18:43 Japchae - korejské nudle se zeleninou, houbami a krůtím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jana, Klára a Petra: Jak vaří tři samoživitelky za málo peněz? Dá se vyjít i s 1400 korunami na osobu za měsíc
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu