Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
ivulinka uvařila 29. 3. 2015 11:01 Játrová nádivka nebo játrové knedlíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
Jak na pravé liptovské pirohy? Dokonalé spojení bramborového těsta, brynzové náplně a vypečené slaniny chutná fantasticky
Švestkové koláčky s mákem (švestkové knedlíky ze spařené mouky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Johanka128