Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Ivace64 uvařila 29. 8. 2017 16:29 Jednoduché tvarohové smaženky z veky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 8. 2017 16:29 Jednoduché tvarohové smaženky z veky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky