Segedínský salát podle ČSN: Kombinace zelí, salámu a mleté papriky nadchne nejen milovníky maďarské kuchyně
Vynikající rychlokvašené zelí máte hotové během dvou dnů: Skvěle chutná, křupe a přitom na něj nemusíte čekat
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:36 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:29 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:25 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:25 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Odborníci radí, jak zacházet se zaplavenými potravinami: I neotevřené konzervy je nutné dvakrát omýt, pozor si dejte hlavně na vodu
Levné vaření: Dušené zelí s brambory, placičky z ovesných vloček nebo kari z červené čočky vyjdou na pár korun