REPORTÁŽ: Vánoční trhy v Praze na Míráku: Svařák za 80 Kč, trdelník za 120 Kč, fronty u klobás a super višňák lákají davy
Marek Ztracený se práce v kuchyni nebojí: Učil se od Romana Staši, miluje špagety a obdivuje božské vaření své manželky
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:36 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:29 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:25 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 8. 9. 2011 10:25 Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hit dětství: V oblíbeném českém rizotu je rýže sypká, maso vepřové a nesmí chybět hrášek a strouhaný sýr
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet