Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
lemeL uvařila 20. 9. 2010 16:47 Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lemeL uvařila 20. 9. 2010 16:47 Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor
Mini langoše ze zakysané smetany: Jemné těsto nechte pořádně vykynout a placky zprudka usmažte v pořádné vrstvě oleje