Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
marcelka395 uvařila 4. 1. 2011 19:19 Jemný chléb bez vážení 0 0 Zobrazit detail můj první chleba Okomentovat
marcelka395 uvařila 4. 1. 2011 19:15 Jemný chléb bez vážení 0 0 Zobrazit detail Můj první chléba Okomentovat
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky
40 foto Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč