Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Dooga uvařil 5. 4. 2012 16:11 Kachní prsa s portskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail kůži nařežeme a vetřeme koření Okomentovat
Dooga uvařil 5. 4. 2012 16:11 Kachní prsa s portskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail zpridka opečeme do křupava nejdřív kůží dolů Okomentovat
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce