Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
tejaja uvařila 5. 5. 2016 04:59 Kachní stehýnka s batátovo - jablkovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 5. 2016 04:59 Kachní stehýnka s batátovo - jablkovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 5. 2016 04:59 Kachní stehýnka s batátovo - jablkovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
38 foto Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí