Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
popoluska340 uvařila 17. 10. 2016 09:37 Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
popoluska340 uvařila 2. 10. 2016 08:12 Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 30. 9. 2016 16:59 Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 30. 9. 2016 16:59 Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 30. 9. 2016 16:59 Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat