Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky

zizalka Kuchařka: zizalka

Sladká jídla 8 názorů

Suroviny

jablka
žitný chléb
kokosový cukr
citrónová štáva
skořice
máslo
jogurt k podávání
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jablko a žitný semínkový chléb nakrájíme na malé kostičky, pokapeme citrónovou šťávou, hojně zasypeme kokosovým cukrem a skořicí a vše promícháme.

  2. Na pánvi roztopíme dostatek másla, přidáme připravenou směs a opékáme. V momentě kdy nám chleba začne chytat zlatavou kůrčičku a jablka začnou karamelizovat, ztlumíme plamen a ještě chvíli restujeme do změknutí jablek.
    Máme hotovo, servírujeme s kopcem jogurtu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karamelizovaná jablka s žitnými krutonky

Tématické fráze: karamelizovana jablka karamelizovane jablka jak karamelizovat jablka zkaramelizovaná jablka karamelizovana jablka s tvarohem recept jablka s karamelizovat jak na změknuti jablek karamelizovat jablka zksramelizovana jablka karamelizovna jablek karamelizovany jablka karamelizované jablko karamelizovaná jablka se zmrzlinou skaramelizovanná jablka skaramelizovaná jablka s rajčaty