Bezový sirup jako od babičky: Výrazně voní a luxusně chutná, základem úspěchu je ve správnou dobu nasbírat rozvité květy
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:55 Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:55 Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Pospícháte a máte chuť na klasiku? Připravte si žemlovku do ruky a můžete hned vyrazit do práce nebo na výlet
Jak na dokonale krémová míchaná vejce? Trikem je správný postup při přípravě, vláčnosti pomůže i smetana