Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
spagetka uvařila 25. 6. 2014 01:34 Kedlubno papriková polévka s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 22. 6. 2014 11:06 Kedlubno papriková polévka s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 22. 6. 2014 11:06 Kedlubno papriková polévka s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 22. 6. 2014 11:06 Kedlubno papriková polévka s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu