Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Kočičí štajryš aneb Plzeňská variace na kočičí svatbu: Brambory s kroupami a zelím chutnají božsky a nestojí moc
Božský rebarborový koláč: Úžasně vláčný moučník s jemně nakyslou chutí skvěle doplňuje křupavá drobenka na povrchu
drahulin uvařila 22. 8. 2010 10:18 Kedlubnová polévka s mrkvovými noky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
drahulin uvařila 22. 8. 2010 10:18 Kedlubnová polévka s mrkvovými noky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 18. 8. 2010 17:02 Kedlubnová polévka s mrkvovými noky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat