Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nastal čas léta, dlouhých letních večerů, lenošení a dobré nálady. Mnohem více nás to táhne ven, na čerstvý vzduch a na něm také mnohem lépe chutná. Proč se trápit s přípravou oběda či večeře zavření v horké a vydýchané kuchyni plné páry. Objevte svět grilování a pořiďte si zahradní gril – svou novou světovou kuchyni na čerstvém vzduchu.

Grily na dřevěné uhlí Campingaz

Skutečný oheň, vůně dřeva i typický kouř plný vůní oznamující, že tady se griluje, to jsou grily na dřevěné uhlí. Příjemná cena dostupná pro každého, dřevěné uhlí dostupné i na benzínce, poctivá příprava a sladké čekání na dobroty plné šťávy a chutí – to zkrátka nic nenahradí. I následný úklid popela má své kouzlo a neodradí poctivého gurmána. Pro ty, kteří si přeci jen tak trochu chtějí přípravu ulehčit a zpříjemnit díky moderním technologiím, tu máme dobrou zprávu. Grily na dřevěné uhlí Campingaz přináší dokonalé spojení tradice a pokroku a tak díky funkci QST snadno svůj gril Bonesco QST L díky vylepšení plynovou kartuší a Piezo zapalování rychle a efektivně zapálíte a svůj oblíbený pokrm můžete začít grilovat do deseti minut.

Bonesco QST L

Grilujte bez kompromisu s plynovými grily Campingaz

Ať už jste nedočkaví a nechcete se trápit zdlouhavou přípravou, nebo jen zkrátka jdete s dobou a berete s povděkem, co vše pokrok přináší, plynové grily jsou tím pravým zážitkem. Snadná a čistá příprava, žádný obtěžující kouř a bez starostí co s popelem – to jsou výhody grilů na plyn. Navíc opravdu pestrý výběr různých velikostí, tvarů, funkcí ale i designového propracování od nerezu po akátové dřevo. Pro začátek se na každý balkon, výlet, či dovolenou nepochybně hodí skladný a hlavně vyloženě cestovní gril Campingaz 1 series Compact EX CV. Z klasických grilů si pak vybere ze čtyř sérií plynových grilů Campingaz plných praktických funkcí a vylepšení rozhodně každý. Vychytávky, které grily Campingaz nabízejí, vám rozhodně učarují.

Culinary Modular System to je víc než grilování

Grilování je fajn samo o sobě, ale řekněte sami – proč se nechat omezovat. Proč si neuvařit i klasický oběd venku na vzduchu, místo pocení se u sporáku ve vyhřáté kuchyni. Hospodyňky zcela jistě uvítají změnu a radost z toho, že můžou být venku se svou rodinou, a navíc je prokázáno, že ke grilům se muži kuchaři jen hrnou. Je tedy více než pravděpodobné, že hospodyňka si dokonce od vaření odpočine a muž činu se chopí vaření. Díky technologii Culinary Modular System totiž snadno prostřední část roštu vyjmete a vyměníte za bohaté příslušenství – pizza kámen, stojan na kuře, pánev Wok, širokou pánev či rošt na přípravu steaku – a uvaříte tak prakticky cokoli. Tuto praktickou funkci má i novinka roku 2016 gril Campingaz 2 series RBS LXS na kterém snadno ohřejete díky bočnímu vařiči omáčku, zeleninu či uvaříte přílohu. Výklopný rošt umožní pozvolné grilování či udržování teploty pokrmu a dostatek pracovní plochy vám usnadní i zpříjemní samotnou přípravu i servis.

Díky funkci InstaClean už před mytím grilu nemusíte utíkat

Grilování je příjemný relax a odpočinek s blízkými i přáteli s třešničkou na dortu v podobě hýčkání našich chutí i žaludku. Všechno krásné ale jednou skončí, a když už není co grilovat a padne i poslední cuketa ze zahrádky, nastává čas čištění grilu. Najednou je na zahradě liduprázdno a i kuchař - muž činu - je strašně unaven. Pokud si vyberete gril s funkcí InstaClean – opak se stane skutečností a budete pořádat rodinné závody v tom, kdo nejrychleji gril umyje. Díky vyjímatelným a omyvatelným dílům totiž odpadá pracné mytí – díly pouze během doby kratší než jedna minuta všechny vyndáte a vložíte do myčky, která se o vše postará za vás. Tak snadno zvládnete péči o gril Campingaz 4 series Woody LX, který se vám na oplátku postará až o 16 hladových krků najednou.

RBS hořáky to je  zdravá varianta grilování

Pokud vás doteď od nákupu grilu a gurmánského grilování odrazovala starost o vaše zdraví, tak s keramickými hořáky Radiant-Burner-System můžete obavy hodit za hlavu. Tato jedinečná technologie zaručí zdravější grilování bez odkapávání šťáv na hořáky a odpadá tak jejich připalování. Keramické hořáky jsou umístěné na boku grilu a zajistí tak i rovnoměrnější distribuci tepla a vyšší životnost samotných hořáků. Jedinečnost oceníte u přímého i nepřímého grilování a samozřejmě i u nejvyšší řady grilů, které zvládnou připravit hostinu až pro 16 strávníků jako gril Campingaz 4 series RBS LXS,  který vyniká také snadným čištěním InstaClean i multifunkční možností výměny příslušenství. Z vašeho venkovního grilu se tak stane skutečná zahradní kuchyně té nejvyšší úrovně. Proto vám doporučujeme dobře se zásobit surovinami – hosté se k vám totiž jen pohrnou a zaručeně budou toužit po přídavku.

Campingaz 4 series RBS LXS

Komentáře

Přidat komentář