Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Hella uvařila 22. 2. 2011 15:38 Koláč s čokoládovou duší 0 0 Zobrazit detail Koláč s čokoládovou duší Okomentovat
Hella uvařila 22. 2. 2011 15:38 Koláč s čokoládovou duší 0 0 Zobrazit detail Koláč s čokoládovou duší Okomentovat
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Koláče s tvarohem a rebarborou: Správně připravený kvásek je zárukou nadýchaného těsta a rebarboru je nutné dobře oloupat