Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Hella uvařila 22. 2. 2011 15:38 Koláč s čokoládovou duší 0 0 Zobrazit detail Koláč s čokoládovou duší Okomentovat
Hella uvařila 22. 2. 2011 15:38 Koláč s čokoládovou duší 0 0 Zobrazit detail Koláč s čokoládovou duší Okomentovat
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
7 foto Ben Cristovao v zástěře: Bezmasý hot dog z tofu připraví i začátečník za pár chvilek, s křupavou cibulkou chutná božsky
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho