Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Bibinka uvařila 24. 11. 2011 15:37 Koložvárské zelí III. 0 0 Zobrazit detail Kološvárské zelí III. Okomentovat
Bibinka uvařila 24. 11. 2011 15:35 Koložvárské zelí III. 0 0 Zobrazit detail Kološvárské zelí III. Okomentovat
8 foto Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!