Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Bibinka uvařila 16. 6. 2013 08:49 Kořeněné marinované kuřecí nudličky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 16. 6. 2013 08:49 Kořeněné marinované kuřecí nudličky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 16. 6. 2013 08:49 Kořeněné marinované kuřecí nudličky 0 0 Zobrazit detail Kořeněné marinované kuřecí nudličky Okomentovat
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
VIDEO: Dubajská čokoláda podle tohoto receptu voní pistáciemi a její přípravu zvládne podle návodu každý