Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Kaczik uvařila 23. 11. 2013 15:41 Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 11. 2013 15:41 Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 11. 2013 15:38 Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 11. 2013 15:38 Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 23. 11. 2013 15:38 Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak se slaví masopust: Na Tučný čtvrtek patří jitrnice, na neděli polévka gerštl a v úterý se smaží koblihy a boží milosti