Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Bibinka uvařila 7. 7. 2015 15:09 Kousky z uzeného kuřete dušené s čerstvým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 7. 2015 15:09 Kousky z uzeného kuřete dušené s čerstvým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 7. 2015 15:09 Kousky z uzeného kuřete dušené s čerstvým špenátem 0 0 Zobrazit detail Uzené kuřecí maso ve špenátu Okomentovat
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky