uvařila 7. 7. 2015 17:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 7. 2015 17:09
kuře uzené, cibule, česnek, špenát čerstvý, mouka hladká, smetana ke šlehání, olej, pepř, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Klasický okurkový salát podle ČSN: Typickou sladkokyselou chuť zajistí správný poměr vody, octa a cukru
První rande může totálně pokazit i špatně zvolené jídlo. Tabu by měly být nejen špagety a česnek