7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
mika59 uvařila 2. 4. 2017 15:58 Králičí polévka se šunkovo-sýrovými knedlíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 4. 2017 15:58 Králičí polévka se šunkovo-sýrovými knedlíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
10 snídaní slavných: Královna Alžběta I. si dávala černé pivo, Einstein smažená vejce a Mozart kapouna!