Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Lenka Škulinová uvařila 30. 4. 2021 05:45 Králičí stehna v rajské šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 30. 4. 2021 05:45 Králičí stehna v rajské šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 30. 4. 2021 05:45 Králičí stehna v rajské šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí