Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 7. 3. 2016 14:15 Křehký koláč s ovocem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 7. 3. 2016 14:15 Křehký koláč s ovocem a mandlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynálezce hromosvodu Prokop Diviš měl na talíři pečené knedlíky s dušenou kapustou, v době půstu pak i šneky a žáby
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou