Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Marie Svarcova uvařila 3. 7. 2024 08:33 Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 7. 2024 08:33 Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 7. 2024 08:33 Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 3. 7. 2024 08:33 Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností